Kracht, Flexibiliteit en Controle

“For most gym-goers, moving well isn’t important… until they can’t.”
– Gray Cook FMS –

Wat is Stick Mobility?

Het is enerverend, afwisselend en helemaal nieuw: Stick Mobility! Na een training voel je echt meer ruimte in je lijf! Maak kennis met Stick Mobility, een wetenschappelijk onderbouwd trainingssysteem waarbij je traint met drie sticks, twee grote en een kleine stick. Ze dienen als een hefboom en geven je feedback tijdens de verschillende oefeningen. Reken maar dat je er een sterk fundament van krijgt. En daardoor gaat bewegen stukken gemakkelijker!

Wil je jezelf een spiegel voorhouden? Doe dan mee met een proeftraining.  Je hebt onmiddellijk in de gaten waar je meer ruimte kan creëren in je lijf. En laten we eerlijk zijn; Stick Mobility lijkt simpel, maar is behoorlijk zwaar. Een les van 60 minuten bestaat uit drie onderdelen, mobilisatie van het lichaam, krachttraining en diepe strekkingen tot in het bindweefsel. Zet je door, dan verbetert er veel: je mobiliteit, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Hierdoor verminder je het risico op blessures. Stick Mobility Training is ook zeer geschikt na een revalidatietraject.

Stick Mobility ontgrendelt de geremde bewegingen die een optimale functie en gezondheid in de weg staan -

Voor wie?

Voor ongeoefende sporters én profs. Stick Mobility is een laagdrempelige methodiek en het leuke is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Jij bepaalt zelf hoe intens je aan de oefeningen meedoet. Naast dat Stick Mobility een effectieve trainingsmethode is, is het gewoon ontzettend leuk om te doen..

Eerst in Nederland!

Eerste in Nederland Antoinet de Jong, eigenaar van Pilates Studio To Flow in Noord-Scharwoude, ontdekte de Stick Mobility Training en was er meteen heel enthousiast over. “Het is de perfecte training naast Pilates, om op een bewuste manier je gehele lichaam te trainen.” Ze volgde meteen de trainers-opleiding in Slowakije. Nu is Antoinet de eerste Nederlandse Stick Mobility-trainer die geautoriseerd is door de Amerikaanse grondleggers. Met veel plezier deelt ze haar kennis en helpt ze mensen flexibeler te worden en zich daardoor beter te voelen.

Ook online lessen

Ook online trainingen Stick Mobility-lessen zijn zowel live als online te volgen. Woon je in de buurt? Kom dan naar Noord-Scharwoude en volg de trainingen live in de gezellige ambiance van Pilates Studio To Flow!

3 reacties

 1. Ik ben gelijk bij de eerste les verknocht aan deze nieuwe training!
  Ik vind het een mix van krachttraining en Pilates.
  Je balans wordt ook goed onderhanden genomen wat namelijk voor je lichaam echt fijn is.
  Na de les had ik gelijk meer energie en kracht in mijn lichaam!
  Echt een aanrader als je meer wilt om je lichaam in goede conditie en balans te brengen.

  Groetjes Annemiek Grandia

 2. Ik heb vanmorgen de Stick Mobility training mee mogen maken door mee te doen aan de try-out les. Het is echt op een andere diepere manier je spieren en gewrichten trainen dan je gewend bent. Pilates is weer heel anders zoals ik gewend ben. Het is meer werken en je kunt op je eigen niveau trainen. Na afloop voel je je energiek, je voelt dat je diep in de spieren hebt getraind heb. Alles wordt door Antoinet duidelijk en met vakkennis uitgelegd. Als je iets zoekt om alles in je lichaam op een diepere laag te trainen is dit zeker een aanrader!!

  Hartelijke groet,
  Janet

 3. Wil wel een proefles stick mobility volgen. Echter ik kan via de online knop niet een afspraak maken lijkt het. Ik kom uit bij Pilates.

  Hoor het graag wanneer het eventueel kan.

  Groet Martin scheringa