Reformer training

Reformer

Klaar om je Pilates-training naar een hoger niveau te brengen? Maak kennis met onze dynamische Reformer-trainingsessies! Maak je klaar om een geheel nieuw niveau van kracht, flexibiliteit en balans te ervaren.
Onze Reformer-training is ontworpen om je lichaam uit te dagen en je kern zoals nooit tevoren te activeren. Met behulp van de speciaal ontworpen Pilates Reformer-machine doe je een reeks gecontroleerde, precieze bewegingen die elk spiergroep raken. De verstelbare weerstand van de Reformer maakt het mogelijk om de intensiteit van je training aan te passen, zodat deze perfect is voor jouw fitnessniveau.

Ervaar de kracht van weerstandstraining gecombineerd met de vloeiendheid van Pilates terwijl je een gevarieerd scala aan oefeningen doet. Of je nu een beginner bent of een ervaren Pilates-liefhebber, onze Reformer-trainingsessies zijn aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke oefening, zorgen ervoor dat je houding correct is en helpen je om de voordelen van elke beweging te maximaliseren.

De reformer werkt op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit.

Strakker en gevormder in je lijf!

Bereid je voor om verbaasd te zijn door de resultaten! De Reformer-training zal niet alleen je lichaam strakker en gevormder maken, maar ook je houding verbeteren, je algehele kracht versterken en je flexibiliteit vergroten. Naarmate je vordert in deze sessies, zul je een verbeterd lichaamsbewustzijn en een versterkte mind-body connectie ervaren die een positieve invloed hebben op je dagelijks leven.

Sluit je aan bij onze Pilates-gemeenschap en ontdek de transformerende kracht van de Reformer-training. Voel hoe je spieren langer worden, je kern sterker wordt en je hele lichaam tot leven komt. Ervaar de vreugde van beweging terwijl je jezelf uitdaagt in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Ben je klaar om je volledige potentieel te benutten en een nieuwe Pilates-reis te omarmen? Wacht niet langer – boek vandaag nog je plek in onze Reformer-trainingssessies en laat ons je helpen een sterkere, meer evenwichtige en gezondere versie van jezelf te creëren. Maak je klaar om je lichaam te hervormen, één beweging per keer!

Reformer

Joseph Pilates heeft de reformer ontwikkeld om het lichaam universeel te hervormen.
Pilates heeft over een langere periode een grote impact op je lichaam. De naam reformer betekent letterlijk: re-formen, het lichaam opnieuw vormen. Je doet specifieke oefeningen op een apparaat met een bewegend platform waarop je ligt, zit en staat in verschillende houdingen. Daarbij werk je met weerstand door de springs (de veren) die aan het platform zijn bevestigd. Die springs zijn eigenlijk de magie van de reformer, want daardoor leer je diepe connecties in je lijf voelen, ze helpen je je korte spieren te stretchen en je hele core sterker te maken en te stabiliseren. Je voelt je langer en lichter, je beweegt soepeler en je lijf voelt geweldig!

Dus wat houdt jou nog tegen om op een bewuste en veilige manier te komen trainen op de reformer?

Wil jij het een keer proberen? Hou de belofte van Joseph Pilates in je achterhoofd:

‘Na 10 sessies voel je het verschil, na 20 sessies zie je het verschil en na 30 sessies
heb je een heel nieuw lichaam!’

Reformer small group & Privétraining

Onze Small Group Reformer Training van max. 4 personen  biedt een unieke en persoonlijke ervaring om jouw trainingsdoelen te bereiken. In tegenstelling tot grote groepslessen, zorgt de kleine groepsgrootte ervoor dat je meer gepersonaliseerde aandacht krijgt, waardoor je techniek verbetert en het maximale uit elke oefening haalt. Onze deskundige trainers kunnen elke oefening afstemmen op jouw individuele behoeften en vermogen, waardoor je sneller vooruitgang boekt en effectiever traint. Deze intieme setting bevordert ook een sterk gevoel van gemeenschap en kameraadschap, waardoor elke workoutsessie leuker en motiverend wordt. Stap vandaag nog in op onze Small Group Reformer Training en ervaar het verschil!

Is Pilates helemaal nieuw voor jou? Dan raad ik aan om een Privéles Refomer  te boeken voordat je de groep in gaat.
Maak dan een afspraak en samen boeken we een trainingsmoment in.