Stick Mobility Training

Wat is Stick Mobility?

Het is enerverend, afwisselend en helemaal nieuw: Stick Mobility! Na een training voel je echt meer ruimte in je lijf! Maak kennis met Stick Mobility, een wetenschappelijk onderbouwd trainingssysteem waarbij je traint met drie sticks, twee grote en een kleine stick. Ze dienen als een hefboom en geven je feedback tijdens de verschillende oefeningen. Reken maar dat je er een sterk fundament van krijgt. En daardoor gaat bewegen stukken gemakkelijker!

Wil je jezelf een spiegel voorhouden? Doe dan mee met een proeftraining.  Je hebt onmiddellijk in de gaten waar je meer ruimte kan creëren in je lijf. En laten we eerlijk zijn; Stick Mobility lijkt simpel, maar is behoorlijk zwaar. Een les van 60 minuten bestaat uit drie onderdelen, mobilisatie van het lichaam, krachttraining en diepe strekkingen tot in het bindweefsel. Zet je door, dan verbetert er veel: je mobiliteit, kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Hierdoor verminder je het risico op blessures. Stick Mobility Training is ook zeer geschikt na een revalidatietraject.

– Stick Mobility ontgrendelt de geremde bewegingen die een optimale functie en gezondheid in de weg staan
 
 

Kracht, Flexibiliteit en Controle

Voor wie?

Voor ongeoefende sporters én profs. Stick Mobility is een laagdrempelige methodiek en het leuke is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Jij bepaalt zelf hoe intens je aan de oefeningen meedoet. Naast dat Stick Mobility een effectieve trainingsmethode is, is het gewoon ontzettend leuk om te doen..

De eerste in Nederland!

Antoinet de Jong, eigenaar van Pilates Studio To Flow in Noord-Scharwoude, ontdekte de Stick Mobility Training en was er meteen heel enthousiast over.

“Het is de perfecte training naast Pilates, om op een bewuste manier je gehele lichaam te trainen.”

Ze volgde meteen de trainers-opleiding in Slowakije. Nu is Antoinet de eerste Nederlandse Stick Mobility-trainer die geautoriseerd is door de Amerikaanse grondleggers. Met veel plezier deelt ze haar kennis en helpt ze mensen flexibeler te worden en zich daardoor beter te voelen.