Pilatesstudio To Flow

Voor Pilates en meer...

Pilates Studio To Flow

Pilates en meer...

Een paar woorden

Pilates Studio To Flow is dé plek waar je kunt genieten van hoogwaardige Pilates en Reformer lessen in een rustige en ontspannen omgeving. Je vind onze studio’s in Noord-Scharwoude (kokkel 18a) en Schagen (Zijperweg 9).

To Flow biedt veel meer dan alleen Pilates: 
In ons lesrooster staan naast Pilates ook de volgende lessen  Yoga, Chilates, Stick Mobility en Peace of Mind

Elke jaar organiseert To Flow het grote Health Event: “Health @ The Lake“.  
Deelt To Flow haar kennis en ervaring met andere ondernemers.
En elke woensdag veranderd To Flow in de Buurderij; een afhaalpunt voor lokaal en gezonde voeding.

Pilates Studio To Flow

Antoinet de Jong

Antoinet is de bezielende kracht achter Pilates Studio To Flow; een ervaren instructrice die haar passie voor Pilates en yoga deelt met iedereen die op zoek is naar balans en kracht in het leven. Met een achtergrond in gezondheid en welzijn, creëert Antoinet een omgeving waar groei op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak centraal staat, ondersteund door haar team en de gezellige gemeenschap die samenkomt in de studio.

Pilates in het kort

Pilates is een systeem van oefeningen ontworpen om de spieren te versterken, de flexibiliteit te verbeteren en de algehele lichaamshouding te bevorderen. Het richt zich op de kernspieren (core met 29 spieren billen, bekken, buik en rug) en bevordert een evenwichtige spierontwikkeling, bewustzijn van de ademhaling en precisie in beweging.

facebookImage-2023_11_02_22_11

Waarom voor To Flow kiezen?

Pilates Studio To Flow

Gelukkiger leven

Pilates zal een merkbare verandering in je leven brengen. Het vermindert stressvolle gedachten, verhoogt je zelfwaardering en bewustzijn. Pilates maakt je simpelweg gelukkiger. Pilates draagt bij aan een betere mentale gezondheid. Zoals Joseph Pilates ooit zei: “Fysieke fitheid is de eerste vereiste voor geluk.”

Pilates Studio To Flow

Flexibele benadering

Bij To Flow geniet je van een flexibele planning; boek lessen wanneer het je uitkomt en kies uit een divers aanbod met het juiste abonnement. Onze aanpak is gericht op uw gemak, zodat u volledige vrijheid heeft om jouw training naar eigen behoefte vorm te geven.

AntoinetEnRianda-1086


Jouw gezondheid

Onze studio is een broedplaats voor persoonlijke groei en welzijn, waar we een diversiteit aan activiteiten aanbieden om lichaam en geest in harmonie te brengen. Naast onze Pilateslessen, die de kern vormen van ons aanbod, organiseren we regelmatig workshops en evenementen die gericht zijn op gezondheid en spiritualiteit.

To Flow biedt gezondheidstrajecten aan die individueel afgestemd zijn op de behoeften van onze leden. Deze trajecten omvatten voedingsadvies, stressmanagement en lifestyle coaching, allemaal ontworpen om een holistische benadering van welzijn te ondersteunen.

Aankomende events

  • zo 11 aug | Leven naar je cyclus
  • vr 30 aug | Ademsessie met Ria Ham
  • zo 8 sept | Health @ The Lake 
  • za 05 okt | Inspiratiedag To Flow

Proef de sfeer...

Winkel

Bij ons te koop