Trainer

Arja de Waal

Mijn naam is Arja en ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Hoogwoud.

Een aantal jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Pilates en daarbij had ik sterk het idee ‘daar wil ik wel meer van weten’. Zodoende heb ik de opleiding voor Pilates instructeur gevolgd bij de AALO. Een mooi begin waardoor ik al veel kennis heb opgedaan, nog enthousiaster ben geworden over de Pilates methode en erachter ben gekomen dat er ook nog veel te ontdekken is.

Pilates is voor mij een mooie, bewuste en praktische bewegingsvorm, waarbij je je hele lichaam traint. Kracht, lenigheid, ademhaling en connectie tussen hoofd en lichaam. Daarnaast geeft het ook bewustwording van je houding die je in alledaagse dingen toe kunt passen.

Naast het lesgeven voor Pilates werk ik als Office Manager en ben ik trainster bij Mom in Balance. Daarnaast houd ik ervan om lekker buiten te zijn; wandelen, fietsen, hardlopen, tuinieren of met een kop thee, maar ook om gezellige dingen te doen met ons gezin, familie en vrienden. 

  • Pilates