Trainer

Antoinet de Jong

Antoinet de Jong is woonachtig in Noord-Scharwoude en sinds 2012 eigenaar van Pilates Studio To Flow. Samen met haar team bieden zij Pilateslessen aan in Dijk en Waard en omstreken. In januari 2020 heeft Antoinet, met veel liefde en positieve energie, haar eigen studio in Noord-Scharwoude neegezet. Een prachtige plek binnen Dijk en Waard. Dit is gelijk voelbaar als je binnenkomt. Een warme en huiselijke sfeer met een lage drempel waardoor iedereen zich welkom voelt.

Pilates is voor Antoinet een geweldige bewegingsvorm, omdat je in één Pilatesles je gehele lichaam op een bewuste manier traint. Hierdoor krijg je een sterk en soepel lichaam. Naast dat Pilates fysiek ontzettend goed voor je is biedt Pilates je nog veel meer. Je lichaamshouding wordt o.a. verbeterd en je vergroot je longcapaciteit. Ze biedt een pittige training aan en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige body & mind training!

Antoinet is opgeleid door diverse Pilatestrainers waaronder Debby Jenner, Micheal King, Marjolein van Sonsbeek en Suus Wilms.

Als Pilatesdocent ben je nooit uitgeleerd en daarom vind ik het belangrijk om als trainer jaarlijks workshops en opleidingen te volgen. Mijn voorkeur gaat uit naar de klassieke Pilatesvorm van Joseph Pilates maar ook met de andere stromingen vanuit de ballet, de fitness en de fysiotherapie heb ik raakvlakken. Daarom zijn mijn Pilateslessen nooit hetzelfde. Met veel humor en energie zorg ik dat iedereen met een tevreden gevoel de deur uit gaat.”

Liefs Antoinet

  • Pilates
  • Reformer
  • Stick Mobility
  • Hatha Yoga
Antoinet-zen