Yoga Nidra Workshop

Yoga Nidra wordt ook wel de Yoga van de Slaap of Slaapyoga genoemd. Deze term dekt de lading niet helemaal. Want hoewel het tijdens Yoga Nidra lijkt alsof je slaapt, ben je alert en aanwezig bij jezelf, tussen waken en slapen. In deze staat kun je contact maken met je onderbewustzijn. 

Tijdens Yoga Nidra lig je ontspannen en comfortabel op je yogamat. Via begeleide ontspanning, ademhalingsoefeningen en visualisaties kom je in een diepe staat van ontspanning en rust. In deze staat worden ervaringen en fragmenten van herinneringen verwerkt, neemt de spierspanning en stress in het lichaam af en daalt de bloeddruk en hartslag. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Eén uur Yoga Nidra kan worden gelijkgesteld met vier uur slaap. De workshop is een combinatie van meditatie, rustige yogahoudingen en Yoga Nidra.

Informatie en aanmelding

Datum: Vrijdagavond 4 september
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Pilates Studio To Flow – Kokkel 18a – Noord Scharwoude
Docent: Shanna Bartels

Tarief: € 20,- (incl. materialen en thee). Tickets zijn te te koop:
– online na *inschrijving
– op de avond zelf contant of met pin
Doe kleding aan waarin je lekker kunt bewegen en neem voor de Yoga Nidra iets extra’s mee, bijvoorbeeld warme sokken, een extra deken of een warme trui.

*Heb je nog geen account bij To Flow? Schrijf je dan hier in voor de workshop.  Je inschrijving is nodig om online een ticket te kopen. Je inschrijving kan na de workshop weer verwijderd worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *