Massage & Voetreflexologie

Mijn naam is Liliana Bonea, sportmoeder, mensen mens, koffie addict, Action for Happiness (gezonde en positieve lifestyle) en Oranje ambassadeur om volleybal te promoten. Ik begeleid mensen op het gebied van sport- en bewegingsprogramma’s om ze te laten ervaren wat bewegen met hun lichaam en geest kan doen. Ik werk al ruim18 jaar als docent en trainer in het onderwijs en in de sport branche. Zo zie je mijn werk terug bij basisscholen, middelbare scholen en sportverenigingen. In 2001 ben ik afgestudeerd voor de HBO opleiding Lichamelijke opvoeding en Sport, als specialisatie heb ik volleybal training en coaching gevolgd.

Naast sporten en beweging is ontspanning en een gezonde geest belangrijk. Daarom heb ik mij verdiept in verschillende massagetechnieken. In 2005 ben ik afgestudeerd voor de Post HBO opleiding Massage. Als modules heb ik geleerd: Therapeutische massage, speciale massage technieken, massage en nieuwe concepten van revalidatie in kinderpathologie. In 2019 ben ik afgestudeerd van de MBO opleiding Voetreflexmassage. De volgende modules heb ik geleerd: menselijke anatomie, lichaamszones, contra-indicaties, communicatie, lezen van voeten-, gezicht-, en handreflexen, polarisatie, fysiologie, anatomie, en psychologie.

Behandelingen

Massage heeft een positief effect op de algehele gezondheid. Vooralsnog kunnen de volgende effecten voor de gezondheid haalbaar zijn:

 • Vermindering van stress
 • Ontspanning van het lichaam
 • Het lichaam komt in balans
 • Het verbeterd de werking en de conditie van organen, gewrichten en spieren
 • Het stimuleert en verbeterd de doorbloeding
 • Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

Voetreflexologie is zo oud als de weg naar Rome en wordt in landen als India, China en Japan al eeuwenlang toegepast ter bevordering van de gezondheid. Een voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Wanneer zich ergens in je lichaam een disbalans bevindt, ontstaan er ophopingen rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van voetreflexologie is het mogelijk om deze ophopingen op een zachte manier af te voeren. Ze worden gefilterd door je nieren en via urine uitgescheiden waardoor de balans wordt hersteld. Voetreflexologie heeft een positieve werking op:

 • Het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam
 • Het verbeteren van de energie doorstroming
 • Het verbeteren van de bloed doorstroming
 • Het verminderen van pijn, emoties en stress
 • Het zelf genezende vermogen van ons lichaam wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Tarieven

Ontspanningsmassage 30 min. € 30,-
Ontspanningsmassage 60 min. € 60,-
Voetreflexologie 30 min. € 30,-
Handreflex 15 min. € 15,-
Handreflex 30 min. € 30,-
Gezichtsmassage 15 min. € 15,-
Gezichtsmassage 30 min. € 30,-
Rug/Nek/Schouder massage 30 min. € 30,-
Rug/Nek/Schouder massage 60 min. € 60,-

Boeking

Liliana Bonea
Telefoonnummer: 06-55544634