Suzanne

Mijn naam is Suzanne Faasse, woonachtig in Alkmaar en moeder van twee tieners.

Momenteel volg ik de Pilates Mat opleiding bij Antoinet de Jong. Deze trainingsmethode sluit mooi aan bij mijn bedrijf voor beweegcoaching Faasse Fit.  Hierin combineer ik  hardlopen, yoga en Pilates met elkaar. 

Na mijn eerste les bij Antoinet was ik direct overtuigd van de kracht van Pilates. Ik merk dat ik tijdens het sporten maar ook in het dagelijks leven veel baat bij de oefeningen uit de Pilates heb. Ik ben meer alert op mijn houding en kan het eerder corrigeren. Ik loop op een andere manier de trap op en zit anders op mijn fiets. Mijn romp is duidelijk aan het versterken en ik heb minder rugklachten. Ook tijdens het tuinieren, koken en zelfs tandenpoetsen of het wachten op de trein kun je op een juiste houding letten en gebruik maken van je rompspieren.

Sinds 2013 ben ik actief als hardlooptrainer. Ik geef baantraining bij Atletiekvereniging Hylas en begeleid lange duurlooptrainingen in het natuurgebied van Bergen en Schoorl. Door de doeltreffende yoga- en Pilatesoefeningen die ik in mijn hardlooptrainingen toepas onderscheid ik me van andere hardlooptrainers. Gezien mijn achtergrond als Creatief Therapeut ben ik nieuwsgierig naar wat de mens beweegt. Naast Faasse Fit heb ik een ander bedrijf, Taal Lente, dat is gericht op kinderen tussen 2 en 12 jaar. Taal Lente bestaat sinds 2011 en is een praktijk voor ontwikkelingsgericht expressie onderwijs dat gebruik maakt van drama, dans, kinderyoga en schrijfdans. In mijn werkzaamheden kan ik mijn liefde voor bewegen en mensen met elkaar combineren.

Na de afronding van de Pilates opleiding ga ik bij To Flow Pilates geven. Ieder lijf zit anatomisch anders in elkaar en samen kijken we in mijn Pilateslessen welke opties er mogelijk zijn zodat jij zo effectief mogelijk en pijnvrij kunt trainen.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Sportieve groet van Suzanne Faasse