Holistische coaching, Reiki en Reading

Loop je momenteel vast in je leven? Voel je je onrustig, overbezorgd, onzeker of zoek je naar meer diepgang? Dit is voor mij allemaal herkenbaar. Ik heb dit zelf ook meegemaakt en sterker nog, het is mijn missie geworden om mensen eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn zonder alle bagage.

Wie ben ik?
Eigen-wijs met Susanne is door mij, Susanne van Kimmenaede opgericht omdat de wijsheid al in ons (eigen 😉 zelf zit. 
Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 3 jongens en ik zie het leven nu als een ontdekkingsreis. Ik heb in mijn leven mijn eigen portie trauma’s gehad. Doordat ik vastliep in mijn leven wist ik dat er iets mocht veranderen en dat ik de enige was die dat kon besluiten. 

Mijn ontdekkingsreis begon om mijn 20e. En in de jaren daarna kwam ik via allerlei verschillende behandelingen en opleidingen steeds dichterbij wie ik werkelijk ben. Ik voel ik dat ik mijn eigen innerlijke wijsheid mag doorgeven en dat ik mensen mag ondersteunen en helen via ondere andere Reiki.

Mijn missie:
‘Ik mag je eraan herinneren wie je werkelijk bent’.
Jij mag ruimte gaan maken voor je blokkades en vervolgens kan jij jouw missie gaan leven. 

Jij bent hier nu niet voor niks terechtgekomen. Ik geloof in energie en dat alles wat op je pad komt voor jou bedoeld is.Het is een keuze hoe je ermee omgaat wat je tegenkomt.  Je hoeft het niet (meer) alleen te doen!

De behandelingen

Reiki Traject 

Het Reiki traject is voor jou als jij een blokkade in je lichaam of in je leven ervaart waardoor je niet verder komt. Deze blokkade is vaak al jaren aanwezig en ontstaan vanuit bijvoorbeeld trauma of vervelende ervaringen in je leven. Je hebt gedurende je leven een overlevingsmechanisme opgebouwd wat je nodig hebt gehad om te kunnen (over)leven. 
Maar je voelt nu dat het tijd is om op te ruimen, te gaan helen en te gaan Leven. 

Reiki is een zachte manier om je trauma’s (geblokkeerde energie) weer te laten stromen.  Jij hebt de blokkade jaren met je meegedragen en om die reden zijn vaak minstens 3 behandelingen nodig. Er zal laag voor laag ruimte gemaakt mogen worden.  Het is een traject wat we samen doorlopen dat betekent dat jij ook een aandeel hebt en open mag staan voor wat er gezien en gevoeld mag worden. Als het traject is afgelopen bespreken we samen wat jij verder nodig hebt.

Losse Reiki behandeling
Reiki is voor jou als je vastloopt in je leven en  op zoek bent naar rust en overzicht.
Een losse behandeling kan heel veel teweeg brengen om vervolgens uitgerust, helder en ontspannen weer naar buiten te stappen. Een Reiki behandeling werkt energetisch na de behandeling  nog wel een tijd door. Het is dan ook verstandig om geen actieve plannen te hebben de rest van de dag en veel water te drinken. 

Reading 
Een reading is voor jou als jij graag wil weten wat de volgende stap in je proces mag zijn.
Ik stem me af op jou en krijg door wat er gezegd of besproken mag worden. Ter ondersteuning van jouw proces maak ik gebruik van een card deck. Deze kaarten kloppen altijd en raken vaak iets bij jou wat te maken heeft met het thema waar je op dit moment in zit.  Je krijgt vanuit de kaart een Uitnodiging mee waarmee je weer met nieuwe inzichten naar buiten stapt. 

Reading + Reiki 
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een combinatie van een Reading+Reiki behandeling te ontvangen. Door de Reading en ondersteuning van de kaarten krijg je inzicht in jouw proces en komt er op dat moment ruimte voor jouw blokkade/trauma. De reiki behandeling die daarop volgt kan diepgaande stukken helen en weer laten stromen. Daarmee integreer je de reading nog dieper en ontvang je de heling en ruimte op de stukken die daarbij losgekomen zijn.

Een paar reacties die ik na de behandelingen ontving:

 • Meer ontspannen, minder gehaast gevoel
 • Mijn vrouwelijkheid (weer) omarmt
 • Meer zelfvertrouwen
 • Weer voor mezelf opkomen
 • Lekkerder in mijn vel 
 • Helderheid in mijn volgende stap 
 • Weer leren luisteren naar dat kleine stemmetje (intuïtie)

Tarieven

 • Telefonische intake 30 min: gratis 
 • Reiki Traject 3 x 45 min: 140 euro incl. btw
 • Reiki losse behandeling 60 min: € 50,00 incl. btw
 • Reading los : 60 min:  € 40,00 incl. btw
 • Reading + Reiki 90 min: € 80,- incl. btw 

Boeking/Contact

Boeking / Contact :
Voel jij een JA! voor een van de services die ik je kan bieden. Zet dan die volgende stap in je leven en maak een afspraak via een van de onderstaande kanalen.

📱 Telefoon/whatsapp: 06-50573474 

✉ E-mail : eigenwijsmetsusanne@gmail.com

🌐Website: www.eigen-wijsmetsusanne.nl

Wil je graag eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. 
Laat dan je naam en e-mailadres achter op via eigenwijsmetsusanne@gmail.com
We plannen dan een bel of zoom moment in en gaan kijken of het voor beide partijen goed voelt en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Corona maatregelen:  
Ik desinfecteer de ruimte vooraf en na de behandeling. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Heb je klachten (of een huisgenoot met klachten of Corona) dan verplaatsen we de afspraak in overleg. Zie ook de info onder het kopje ‘Annuleren’

Annuleren:
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de afspraak om een bepaalde reden vanuit jou niet door kan gaan. Als ik moet annuleren dan verzetten we kosteloos de afspraak.

Als de reden corona gerelateerd is spreken we een nieuwe datum af die voor beide partijen beter uitkomt. Annulering om deze reden is de 1e keer kosteloos. Wanneer je voor de 2e keer moet annuleren betaal je 50% van het afgesproken tarief. 

Ps.: Uiteraard ben ik een schappelijk persoon en komen we er vast wel uit wanneer de reden van annuleren een (ander) ernstig karakter heeft.