Pilates Specials

Pilates Specials

Onze Pilates Special kaart is een ware revolutie voor iedereen die streeft naar een harmonieuze balans tussen lichaam en geest. Deze kaart is jouw toegangsbewijs tot een geïntegreerde benadering van welzijn, waarbij de dynamische en versterkende eigenschappen van Pilates samensmelten met de serene en evenwichtige aard van Yoga.
 
Met de Pilates Special ontgrendel je de deuren naar onze ‘Back in Shape’ sessies, een zorgvuldig samengestelde reeks trainingen die de kernprincipes van beide disciplines verenigen. Deze sessies zijn ontworpen om je fysieke gesteldheid te verbeteren door middel van Pilates, terwijl Yoga zorgt voor mentale helderheid en innerlijke rust
 
 
 

De reformer werkt op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit.

Weekelijks naar Pilates en yoga

Als houder van deze kaart kun je wekelijks een matles naar keuze volgen bij Pilates Studio To Flow, waar je werkt aan je kracht, coördinatie en houding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je geestelijke en lichamelijke balans verder te verdiepen met een wekelijkse les bij Yoga Studio Flex Your Mind in Noord-Scharwoude of bij Yoga Studio Engel in Schagen.
 
Deze kaart is niet alleen een paspoort naar een betere gezondheid en welzijn, maar ook een belofte aan jezelf om te investeren in een leven vol vitaliteit en harmonie. Ontdek de synergie van Pilates en Yoga en ervaar hoe deze combinatie je kan helpen om een sterker, flexibeler en meer ontspannen versie van jezelf te worden.
 

Pilates Special

Wat is het 
  • Een strippenkaart voor 2 lessen in de week
  • 1 keer yogales van 60/90 min.
  • 1 keer Pilatesles van 60 min.
  • Kies je eigen moment om te trainen door je lessen in de lesroosters te boeken.