NJIP – Kliniek voor pijnverlichting

“Gratis eerste pijnbehandeling bij To Flow door ervaren therapeuten van NJIP Kliniek”

Iedereen heeft wel eens een pijntje hier of daar. Te hard sporten, zware voorwerpen tillen, veel stress; het zijn oorzaken waardoor je lichaam tijdelijk pijnlijk aanvoelt. Dat is geen probleem als de overbelasting weer stopt en het lichaam zichzelf kan herstellen.

Soms schiet het zelfherstellend vermogen tekort en gaat gewone pijn over in chronische pijn. Bij NJIP Kliniek voor Pijnverlichting begrijpen we de impact die chronische pijn op jouw dagelijks leven kan hebben. Daarom bieden wij nu een beperkt aantal gratis proefbehandelingen aan voor nieuwe klanten.

Naar aanleiding van de proefbehandeling zal ons team van deskundige pijnbestrijdingstherapeuten samen met u een vrijblijvend, persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze moderne faciliteiten en geavanceerde pijnbestrijdingsmethoden zijn wij ervan overtuigd dat wij je kunnen helpen bij het verlichten van jouw chronische pijn.

Laat chronische pijn jouw leven niet langer beheersen. Reserveer de gratis eerste behandeling en begin jouw reis naar een pijnvrij leven. We kijken ernaar uit om je te helpen de verlichting te vinden die je verdient.

Boek je afspraak

Blessures of pijnklachten?

Op 10 januari verzorgt de NJIP Kliniek GRATIS proefbehandelingen op locatie bij Pilates Studio To Flow. Van 18u tot 21u kan je intekenen voor een pijn- of blessurebehandeling. Kan je niet op deze dag dan biedt To Flow een kadobon voor een gratis proefbehandeling bij NJIP kliniek in Alkmaar aan.

Reserveer hier door een mailtje te sturen met daarin jouw favoriete tijdsslot:

Tijdslot
18:00-18:15 VOL
18:15-18:30 VOL
18:30-18:45 VOL
19:00-19:15 VOL
19:15-19:30 VOL
19:30-19:45 VOL
20:00-20:15 VOL
20:15-20:30 VOL
20:30-20:45 VOL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *