Nationale Sportweek Langedijk

Met de Nationale Sportweek hopen wij zo veel mogelijk Langedijkers te inspireren om een leven lang te genieten van het plezier van sport en spel. Gedurende deze week gaan we daarom met zijn allen sporten en bewegen. Van 17 tot en met 26 september zetten dit jaar meer dan 20 verenigingen en maatschappelijke organisatie hun deuren open voor jullie. Ook Pilates Studio To Flow dat aan deze Sportweek mee.

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk
‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’.
Ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?
Je download en print de scorekaart hier en dan kun je al aan de slag! Op je scorekaart zijn drie lege vakken. Deze moeten gevuld worden met een stempel/ handtekening van een van de deelnemende verenigingen. Door langs de activiteiten te gaan die door de beweegorganisaties worden georganiseerd, verdien je een stempel. Is je scorekaart vol? Dan lever je hem in bij De Binding in de Langedijk Actief ton. Op maandag 27 september maken we de winnaar bekend.

Voor wie is de nationale sportweek?
Voor iedereen! We hebben een breed aanbod van beweegactiviteiten weten te creëren, dus voor ieder wat wils. Kijk voor het aanbod bij het activiteitenoverzicht.

Wat is er 18-27 september allemaal te doen?
Je kunt alle activiteiten vinden in het activiteitenoverzicht.

Aanmelden
Bij elke activiteit vind je een e-mailadres. Stuur even een mail met je gegevens, zodat de trainer weet dat je mee komt doen. Is er geen e-mailadres? Dan hoef je je niet van tevoren aan te melden.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *