Volle maan mantra avond

Het zingen van mantra’s is gewoon super leuk. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan kan het misschien een beetje vreemd zijn. Dat vond ik ook tijdens mijn allereerste ervaring met mantra zingen. Maar wat zijn deze avonden met Cynthia van der Veer geweldig. Ze heeft alles goed voorbereid en iedereen krijgt een map met daarin de songteksten. Je mag deze voluit mee zingen of mee neuriën. Tijdens het zingen raak je in een heerlijke flow en in een bepaalde kracht. Bij sommige mantra’s zijn er bijpassende bewegingen, zodat de effecten extra krachtig worden. Tussen door hebben we een pauze, tijd voor een kopje tjee met wat lekkers of je blijft heerlijk op de mat liggen.
– Antoinet –

Mantra

Het zingen van Mantra’s is een van de krachtigste meditaties om je hoofd en gedachten tot rust te brengen (man= mind, tra= wave). De trillingen van de Mantra’s schonen je onderbewustzijn op en maken nieuwe verbindingen . Oude patronen en gewoontes kunnen hiermee doorbroken worden.

Zingen is … 
Stress verlagend, verbindend (hersenhelften, oorspronkelijke energie), 
vervaagd oude patronen/ gewoontes, bevrijdend en vooral leuk om te doen! 

Voll maan mantra

Bij volle maan is het een fantastisch moment om te mediteren en je intenties en je wensen neer te zetten.
De maan staat dan het dichtstbij de aarde. Hierdoor hebben we meer inzichten, zijn we helderder, gevoeliger en meer verbonden met de oneindige energie.

De maan regelt grote natuurlijke processen en laat oceanen bewegen. Als je nagaat dat wij voor een grootste deel uit water bestaan, dan kan je je voorstellen dat de maan ook een grote invloed heeft op ons.

Mantra’s zingen is een van de krachtigste manieren om je onderbewustzijn op te schonen en om je af te stemmen op de hogere lichtere frequenties.
Het is stress verlagend en het maakt nieuwe verbindingen in je brein. Hierdoor kan je oude patronen makkelijker doorbreken.

De kracht en de energie van de maan gebruiken om je wensen en intenties krachtig neer te zetten.
Jouw water element in flow laten stromen.
Dat kan met de volle maan mantra avond!

De workshop

De workshop vindt plaats in een ruime zaal (100m2) op een dikke mat of op een stoel als je deze voorkeur aangeeft. De workshop wordt begeleid door Kundalini yogadocent Cynthia van der Veer.
Zij zal tijdens de workshop verschillende Mantra’s afspelen en daarbij ook uitleg geven. De teksten van de Mantra’s zijn gebundeld in een mapje zodat je deze makkelijk mee kunt neuriën of zingen. Tijdens de Mantra’s voer je ook zachte (yoga) bewegingen uit om zo de Mantra te versterken. 

Cynthia & Antoinet

Informatie en tickets volle maan mantra avond

Datum: 19 november
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Docent: Cynthia van der Veer (Kundalini docent)
Gastvrouw: Antoinet de Jong
Tarief EUR 20 p.p. (incl. materialen, thee en wat lekkers)
Aanmelding is verplicht.

Tickets koop je na vrijblijvende inschrijving online via ons boekingssysteem.
Op de avond zelf is er de mogelijk om te pinnen of contant te betalen.

Doe kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen. Schoenen zijn niet nodig.
Eventueel meenemen naar de mantra avond: warme sokken en een dekentje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.