Mantra Middag Live & Online

Het zingen van mantra’s is gewoon super leuk. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan kan het misschien een beetje vreemd zijn. Dat vond ik ook tijdens mijn allereerste ervaring met mantra zingen. Maar wat zijn deze avonden met Cynthia van der Veer geweldig. Ze heeft alles goed voorbereid en iedereen krijgt een map met daarin de songteksten. Je mag deze voluit mee zingen of mee neuriën. Tijdens het zingen raak je in een heerlijke flow en in een bepaalde kracht. Bij sommige mantra’s zijn er bijpassende bewegingen, zodat de effecten extra krachtig worden. Tussen door hebben we een pauze, tijd voor een kopje tjee met wat lekkers of je blijft heerlijk op de mat liggen.
– Antoinet –

Mantra

Het zingen van Mantra’s is een van de krachtigste meditaties om je hoofd en gedachten tot rust te brengen (man= mind, tra= wave). De trillingen van de Mantra’s schonen je onderbewustzijn op en maken nieuwe verbindingen . Oude patronen en gewoontes kunnen hiermee doorbroken worden.

Zingen is … 
Stress verlagend, verbindend (hersenhelften, oorspronkelijke energie), 
vervaagd oude patronen/ gewoontes, bevrijdend en vooral leuk om te doen! 

Thema: back to (your) nature

Na een jaar van vele veranderingen en onrust geeft deze middag je even een moment om alles van je af laten glijden. Back to your nature.
Terug naar jouw basis, de verbinding met de aarde en jouw innerlijke kracht. Soms raken wij de verbinding met ons zelf kwijt door alle informatie die wij van buitenaf meekrijgen. Al deze informatie moeten wij ook nog allemaal verwerken en daardoor zitten we vaker in ons brein. Hierdoor raken wij verder weg van onze creërende kant. Creatie is heel belangrijk voor ons, het is iets wat wij als kind al deden. Mantra’s helpen en brengen je weer op het pad van je hart en wat voor jou is bedoeld.

De workshop

De workshop vindt plaats in een ruime zaal (100m2) op een dikke mat of op een stoel als je deze voorkeur aangeeft. Maar dit keer kan je de workshop ook online volgen vanuit je eigen huiskamer.
De workshop wordt begeleid door Kundalini yogadocent Cynthia van der Veer. Zij zal tijdens de workshop verschillende Mantra’s afspelen en daarbij ook uitleg geven. De teksten van de Mantra’s zijn gebundeld in een mapje zodat je deze makkelijk mee kunt neuriën of zingen. Tijdens de Mantra’s voer je ook zachte (yoga) bewegingen uit om zo de Mantra te versterken. 

Informatie en Tickets mantra avond

Datum:
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Docent: Cynthia van der Veer (Kundalini docent)
Gastvrouw: Antoinet de Jong
Tarief EUR 20 p.p. (incl. materialen, thee en wat lekkers)
Tarief online: EUR 15 p.p. (online Zoomlink ontvang je per email)
Aanmelding is verplicht.

Tickets koop je na vrijblijvende inschrijving online via ons boekingssysteem.
Op de avond zelf is er de mogelijk om te pinnen of contant te betalen.

Doe kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen. Schoenen zijn niet nodig.
Eventueel meenemen naar de mantra avond: warme sokken en een dekentje.

2 thoughts on “Mantra Middag Live & Online

  1. Ik wil me graag meedoen met de Mantra Movement Avond op 28 maart 2020.
    Ik moet daar een ticket voor kopen en dat is prima, maar ik moet me blijkbaar ook inschrijven voordat ik dat kan doen.
    Dat wil ik eigenlijk niet. Is er een andere manier om een ticket te kopen ?
    Met vriendelijke groet,
    Tineke de lange

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *