"Laat je stem een instrument zijn van innerlijke vrede en verbinding, terwijl mantra's jou leiden naar de stilte waarin de ziel harmonie vindt."

Terwijl je je stem laat klinken in het gezelschap van anderen, word je meegesleept op een golf van melodieën en betekenisvolle woorden. De repetitieve aard van mantra’s helpt je om je gedachten te verstillen en je te verbinden met het ritme van het universum. De klanken trillen door elke vezel van je lichaam en omarmen je in een warme omhelzing van innerlijke vrede. Stukje bij beetje maak je ruimte vrij voor liefde, compassie en zelfacceptatie. Met elke herhaling van de mantra ontdek je een diepere laag van jezelf, waaruit nieuwe inzichten en wijsheid kunnen ontstaan. 

Mantra zingen is geen prestatie of wedstrijd. Het gaat niet om de perfectie van je stem, maar om de intentie achter de woorden. Het is een uitnodiging om je hart te openen en je ziel te laten spreken. Of je nu alleen zingt in je eigen stille momenten of deelneemt aan een gezamenlijke mantra zangsessie, je verbindt je met anderen die een vergelijkbaar verlangen hebben naar rust en innerlijke balans. Laat de mantra’s je gids zijn op een reis naar zelfontdekking en spirituele groei. Adem in. Adem uit. Laat de klanken je naar een dieper niveau van bewustzijn brengen. Ontdek de kracht en de vreugde die de woorden met zich meebrengen. 

Mantra zingen is een brug tussen hemel en aarde, tussen het individu en het universum. Het nodigt je uit om de stilte in jezelf te omarmen en bij te dragen aan de harmonie van de wereld om je heen. Dus sluit je ogen, laat de melodieën je hart vullen en verlies jezelf in de betovering van mantra zingen.

Open jezelf voor de onbegrensde mogelijkheden die dit eenvoudige ritueel met zich meebrengt. Laat jezelf helend worden, inspirerend en transformerend. Mantra zingen is een geschenk dat je zelf mag ervaren.
Mantra

Het zingen van Mantra’s is een van de krachtigste meditaties om je hoofd en gedachten tot rust te brengen (man= mind, tra= wave). De trillingen van de Mantra’s schonen je onderbewustzijn op en maken nieuwe verbindingen . Oude patronen en gewoontes kunnen hiermee doorbroken worden.

De Mantra Avond: 

De workshop vindt plaats in een ruime zaal op een dikke mat of op een stoel als je deze voorkeur aangeeft. De workshop wordt begeleid door Kundalini yogadocent Cynthia van der Veer. Zij zal tijdens de workshop verschillende Mantra’s afspelen en daarbij ook uitleg geven. De teksten van de Mantra’s zijn gebundeld in een mapje zodat je deze makkelijk mee kunt neuriën of zingen. Tijdens de Mantra’s voer je ook zachte (yoga) bewegingen uit om zo de Mantra te versterken. 

Informatie en tickets mantra avond

Datum: vrijdag 20 oktober
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Docent: Cynthia van der Veer (Kundalini docent)
Gastvrouw: Antoinet de Jong
Tarief EUR 35 p.p. (incl. materialen, thee en wat lekkers) 
To Flow leden krijgen 10% korting op de Mantra Avond.

Aanmelding is verplicht.

Doe kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen. Schoenen zijn niet nodig.
Eventueel meenemen naar de mantra avond: warme sokken en een dekentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *