Al onze lessen

- 01

Pilates

Pilates is een holistische trainingsmethode die zich richt op het versterken van het lichaam met een bijzondere focus op de kernspieren die essentieel zijn voor het bieden van ondersteuning aan de wervelkolom en het hele lichaam.

- 02

Pilates Easy Flow

Easy Flow lessen zijn speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht je fysieke uitdagingen. Deze lessen zijn ideaal voor mindervaliden, senioren, zwangere vrouwen of wanneer je herstellend bent van een blessure.

- 03

Pilates Reformer

Ben jij klaar om je Pilates naar een hoger niveau te brengen? Maak kennis met onze dynamische Reformer-trainingsessies! Train kracht, flexibiliteit en balans.


- 04

Privé lessen Pilates

Om je persoonlijke gezondheid en fitnessdoelen te bereiken of de basis goed aan te leren. Dit geld voor Pilates en reformertrainingen. 

 

- 05

Stick Mobility Training

Het is enerverend én afwisselend: Stick Mobility! Na een training voel je echt meer ruimte in je lijf! Maak kennis met Stick Mobility, een wetenschappelijk onderbouwd trainingssysteem waarbij je traint met drie sticks. 

- 06

Chilates

Chilates is een vernieuwende bewegingsvorm die de kracht van Pilates combineert met de soepelheid van yoga en de vloeiende bewegingen van Tai-Chi. 

- 07

Hatha Yin

Deze les is een vorm van klassieke hatha yoga gecombineerd met de rustgevende diepte van yin yoga. Voor meer balans, kracht en flexibiliteit.

- 08

Yin Yoga

Deze is speciaal ontworpen. om de diepere lagen van het lichaam aan te spreken. Voor meer flexibiliteit en diepe rust. 

- 09

Hatha Flow

De Hatha Flow les is een prachtige manier om in ontspanning te bewegen en een diepere verbinding met jezelf te vinden. Deze les is een uitnodiging om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en je aandacht te verleggen van je hoofd naar je lichaam.

- 10

Peace of Mind

Hoe tank jij regelmatig bij? In deze les nodigen we je uit om deel te de nemen aan de ontspanningslessen. Een oase van rust in het drukke leven, door middel van mindfulness, ontspanningsoefeningen en visualisaties.

- 11

Specials

Bijna wekelijks hebben we een leuke special, variërend van Pilates wandelingen, cacaoceremonies en ademcirkels, lezingen en nog veel meer.