Hatha Yin

Hatha Yin

De Hatha Yin les, verzorgd door Noël Florie, is een serene ervaring die de tijdloze tradities van Hatha Yoga combineert met de rustgevende diepte van Yin Yoga. Deze les is een uitnodiging om in een staat van ontspanning te bewegen, waarbij je de harmonie tussen lichaam en geest verkent en versterkt.

In deze les ligt de nadruk op het vinden van balans tussen kracht en flexibiliteit, terwijl je met volledige aandacht de houdingen en de ademhaling verkent. De correcte uitlijning van de asana’s wordt benadrukt, waardoor je een dieper bewustzijn van je lichaam ontwikkelt en leert hoe je de ademhaling als een anker kunt gebruiken om je focus en concentratie te verbeteren.

Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van yoga, biedt Noël een ondersteunende en verwelkomende omgeving om de basisprincipes te leren kennen. Meer ervaren yogi’s worden uitgedaagd om hun grenzen te verkennen en dieper in de houdingen te duiken, waardoor ze hun praktijk kunnen verdiepen en hun persoonlijke groei kunnen stimuleren.

"Waar stilte en beweging elkaar ontmoeten, daar vind je de sleutel tot innerlijke balans. Koester de kracht van zachtheid en laat je lichaam en geest in harmonie samensmelten"

De integratie van Yin Yoga in de les zorgt ervoor dat houdingen langer worden vastgehouden, wat de diepere spierlagen en het bindweefsel aanspreekt. Dit bevordert niet alleen een grotere flexibiliteit, maar helpt ook om de geest tot rust te brengen en stress te verminderen.

Het doel van de Hatha Flow les is om een ruimte te creëren waar iedereen zich kan ontspannen en groeien, en waar je door middel van de beoefening van Hatha en Yin Yoga een diep gevoel van welzijn kunt ervaren.

Kom en ervaar de rustgevende kracht van Hatha Flow met Noël Florie op maandagavond om 19.00 uur in Schagen, en laat je meenemen op een reis naar innerlijke rust en lichamelijke harmonie.