Hatha Flow

Hatha Flow

De Hatha Flow les is een prachtige manier om in ontspanning te bewegen en een diepere verbinding met jezelf te vinden. Deze les, gegeven door de ervaren Lisa Boekel, is een uitnodiging om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en je aandacht te verleggen van je hoofd naar je lichaam.

De les begint met een zorgvuldige opwarming die je helpt om los te komen van mentale spanningen en je voorbereidt op de fysieke oefeningen. De yogahoudingen die volgen, vloeien soepel in elkaar over zonder dat ze lang worden vastgehouden. Deze dynamische benadering van yoga zorgt ervoor dat je spieren sterker en flexibeler worden, terwijl je tegelijkertijd leert om beter naar je lichaam te luisteren en de subtiele signalen die het geeft te herkennen en te respecteren.

Hatha Flow is op woensdagavond 20.15 uur in Schagen 

"Laat je lichaam de melodie dansen en je geest de stilte horen. Beweeg in harmonie, luister naar je innerlijke ritme en vind rust in elke ademhaling."

Flexibel en vooruitgang

Naarmate de les vordert, zul je merken dat je meer in het hier en nu bent, volledig afgestemd op de bewegingen en de ademhaling. De afsluiting van de les met een korte Savasana biedt je de kans om na te voelen en te reflecteren op wat de oefeningen voor jou hebben betekend, waardoor je een staat van diepe rust en tevredenheid ervaart.
 
De Hatha Flow yoga is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een balans tussen kracht en flexibiliteit, tussen doen en zijn.
 
Kom en ervaar deze verrijkende les op woensdagavond om 20.15 uur in Schagen, en laat Lisa Boekel je begeleiden op jouw pad naar welzijn en innerlijke harmonie.