Gratis leefstijltraject!

HET BUDGET LIJFSTIJL TRAJECT

Speciaal voor alle inwoners van Dijk & Waard bieden wij, in samen werking met Gemeente Dijk & Waard, een gratis traject aan om nog energieker en gezonder door het leven te gaan. De overheid heeft het Nationaal Preventieakkoord in het leven geroepen om Nederland gezonder en vitaler te maken. Gemeente Dijk en Waard onderschrijft deze ambities en is hier vervolgens lokaal mee aan de slag gegaan. Dit traject wordt gesubsidieerd uit het lokaal Preventieakkoord.  

Wij, Antoinet de Jong en Rianda Nannes hebben de handen ineen geslagen om een geweldig traject aan te bieden: 

Start vrijdag 27 januari 19:30 uur

Rianda & Antoinet
Het tekenen van het preventie akkoord

Wie zijn wij?

Wij zijn Antoinet de Jong en Rianda Nannes. Beide zeer gemotiveerd om samen met jou dit traject te doorlopen.

Antoinet is een allrounder op het gebied van voeding en bewuste trainingen en leven. Ze geeft vol passie en met humor trainingen van Pilates tot aan trainingen die de mobiliteit verbeteren. Naast de diverse trainingsvormen heeft ze ook ruime kennis in huis over voeding. Al met al de perfecte partner om dit traject mee te volgen. Antoinet woont in Noord-Scharwoude en is graag buiten. Het liefst als de zon schijnt dan kan ze zich helemaal opladen. Ze probeert elke maand een weekend vrij te nemen om Nederland op de fiets of met de auto te verkennen.

Rianda is holistisch(leefstijl) coach en heeft kennis in huis over voeding, bewegen, slapen, ademhaling, stress en ontspanning. Zij gelooft dat we als mens optimaal functioneren wanneer we in alle opzichten (emotioneel, mentaal, fysiek) zo goed mogelijk in balans zijn. Als coach is Rianda puur en echt. Ze begeleid je bij het in de spiegel kijken en helpt patronen te doorbreken die je in de weg zitten. Naast haar werk als coach houdt Rianda van in beweging zijn en doet zij aan yoga, krachttraining of gaat lekker in de natuur wandelen met haar honden. Verder is zij is een echte huismus, ze is graag thuis met haar gezin en gaat dan lekker koken of een boek lezen. 

Wat bieden wij aan?

We starten op 27 januari met een kennismakingsbijeenkomst. Daarna gaan we 6 maanden samen ontdekken en leren hoe je jouw levensstijl kan aanpassen zodat je gezondheid erop vooruitgaat. Je gaat trainen met Antoinet, je krijgt 1-op-1 gesprekken met Rianda en eens per maand komen we allemaal bij elkaar en pakken we een passend onderwerp op waar we het met elkaar over kunnen hebben. Het traject is inspirerend, luchtig en vooral bedoeld om samen verder te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *