Denisa

Mijn naam is Denisa Silvanova en ik kom oorspronkelijk uit Slowakije. 

Op mijn 23ste ben ik vanuit Bratislava verhuisd naar Amsterdam en inmiddels woon ik al ruim 20 jaar met mijn man en 2 kinderen in Langedijk. 

Vroeger was ik een van de beste tennissters in voormalige Tsjechoslowakije, maar door blessures heb ik nooit de wereldtop bereikt. Na mijn tenniscarrière ben ik altijd blijven sporten, echter nooit helemaal blessurevrij. Toen kwam ik  in aanraking met Pilates. Door de Pilateslessen van Antoinet te volgen heb ik voor het eerst ervaren hoe je je lichaam op de juiste manier sterker kan maken. Zo worden de zwakkere plekken in het lichaam opgevangen en ondersteunt door de spieren die je bij Pilates traint. Sinds ik Pilates doe, ben ik blessurevrij en dit heeft zodanig impact op mij gehad, dat ik besloten heb om deze kennis en ervaring verder door te geven. Ik ben van mening dat Pilates een methode is, waarmee je gezond en blessurevrij oud kan worden! 

Iedereen zou dit moeten kunnen ervaren. Ik hoop je snel in onze Pilates studio te zien en zoals Josef Pilates zelf ooit zei: “Als je ruggengraat op je 30ste onbuigzaam stijf is, ben je oud. Als het op 60-jarige leeftijd volledig flexibel is dan ben je jong!”