Ayurvedische Massage

De Ayurvedische levens- en voedingsleer wordt steeds bekender en populairder in de westerse wereld. Doordat we leven in een tijd waarin veel op ons afkomt zijn we op zoek naar meer lichaamsbewustzijn en emotionele en spirituele groei. Zo komen we ook steeds meer in aanraking met Ayurveda als natuurlijk inspiratiebron voor een gezonder en bewuster leven. Daarom organiseert To Flow twee keer per jaar de Healthy Green Week.

Ayurveda betekend kennis van het leven. Met deze kennis leef je in harmonie met de natuur en de natuur in het algemeen. Ayurveda gaat uit van het vergroten van de levensenergie (Prana) en het vinden van de juiste balans tussen de drie dosha’s: Vata, Pita en Kapha. Dit zijn constituties waarmee body & mind getypeerd kunnen worden. Bij de Ayurvedische massage wordt gekeken naar jou dosha en aangepast ter ondersteuning van jouw fysieke, mentale en energetische gezondheid. 

De massage

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme kruidenolie naar keuze. Door lange strijkende massage bewegingen vanuit het hart te maken worden de afvalstoffen efficiënter afgevoerd en de spieren en gewrichten soepeler gemaakt. Ook worden de energiebanen (Nadi’s) en energiepunten (Marma’s) gestimuleerd.

Tarieven

Ayurvedische lichaamsmassage 60 min € 60,-
Bindweefselmassage gezicht en decolleté 40 min € 40,-
Shirodara – continue oliestroom op het voorhoofd 30 min € 30,-
Ayurvedische massage met bindweefselmassage gezicht 90 min € 90,-

Prijzen zijn incl. consult.

Boeking

Ayurvedische Massagetherapeut Denisa Silvanova
Telefoonnummer: 06-13774571

Denisa Silvanova

6 thoughts on “Ayurvedische Massage

 1. In een ontspannende omgeving werd ik op mijn gemak gesteld en mijn klachten verteld . Rugpijn door vast zittende wervels afkomstig uit de organen Waar eigenlijk niets gevonden op kon worden . Denise luisterde naar mijn verhaal en paste haar techniek en kennis toe en door een extra acupunctuur op het oor te plaatsen zorgde voor de juiste balans en liep zonder rugpijn haar werk ruimte uit. En tot op heden pijn vrij super bedankt nogmaals.

 2. Een massage bij Denisa geeft zowel geestelijk als lichamelijk ontspanning.
  Ze voelt aan wat voor jou die dag nodig is om weer sterk en gevoed op pad te gaan.
  Ook mijn frozen shoulder is zo genezen.
  Echt een aanrader.

 3. Regelmatig kom ik bij Denisa voor deze heerlijke massages! Even weer helemaal in balans komen en een weldaad voor lichaam een geest. Denisa heeft kennis van zaken en dat in combinatie met haar warme persoonlijkheid, maakt haar een masseuse van hoog niveau.

 4. Een ayurvedische massage is echt een cadeautje aan jezelf en zou eigenlijk een maandelijkse must mogen zijn. Met enige regelmaat bezoek ik Denisa voor een ayurvedische massage. Alle ingrediënten voor diepe ontspanning zijn aanwezig. De olie wordt afgestemd op je dosha en wat je op het moment nodig hebt. De warme behandeltafel, de warme olie en de rustige muziek nodigen uit tot diepe ontspanning. Na de behandeling staat er een glas water voor je klaar zodat de afvoerende werking van de massage nog beter tot zijn recht komt en is bovendien ook nodig omdat je anders je afvalstoffen niet voldoende kunt afvoeren, dus goed (water) blijven drinken voor het optimale resultaat. 😉 Minder ‘stress’, meer energie!

 5. Ik vindt het elke keer weer een feestje om naar Denisa te gaan. Ze heeft een sfeer in haar praktijk gecreëerd die maakt dat je meteen alles achter je laat. Ze stemt zich perfect af op wat je op dat moment nodig heeft. Met haar Ayurvedische oliën, maar vooral met haar handen. Door haar zachte en gerichte massage werkt ze op een subtiele manier diep in het lichaam. Ik heb al veel soorten massages ondergaan, en die van Denisa springt er met kop en schouders bovenuit.

 6. Een heerlijke ontspannende massage gehad van Denisa. Eerst een warme ontvangst en een ontspannend voetenbad, daarna zachte lichaamsmassage met fijne warme olie en ook de bindweefsel gezicht massage is een aanrader! Denisa is heel kundig en gaf ook nuttige tips voor thuis. Eenmaal thuis voel je dat het ontspannen gevoel nog de rest van de dag doorwerkt. Een aanrader om na de massage nog rustig aan te doen en ja agenda de rest van de dag lekker leeg te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.