Ademreizen met Syreeta Scott

Zit je vaak in je hoofd en heb je weinig tot geen contact met wat je voelt? Je hebt het gevoel geleefd te worden en verlangt naar rust en balans in je leven zodat je weer echt kunt genieten van het leven. Je voelt je snel moe, overprikkeld en bent futloos. 

Ben jij je ervan bewust hoe jij ademt gedurende dag? Adem je veel of weinig, snel of juist langzaam, vanuit je borst of vanuit je buik? Nu je dit leest, voel dan eens hoe jouw ademhaling is.

Wat is een verbonden ademhaling?

Verbonden ademhaling is een vorm waarbij de in- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn. Door op deze manier te ademen ontstaat er een  diepe ontspanning in het lichaam en rationele denken valt weg. Tijdens de sessie kunnen er verschillende emoties naar boven komen. Door de ademsessie maken we hier ruimte voor om ze daadwerkelijk te doorvoelen en een plek te geven. Ook kun je een enorm gevoel van geluk, eenheid en liefde voor jezelf en de ander ervaren. 

Wat levert een ademsessie op?

Een gezonder adempatroon;

Het verhoogt je energie en verbetert je immuunsysteem;

Geeft een diepe ontspanning in het lijf;

Het verminderd pijn  (chronische pijn);

Het laat spanning en stress los;

Het verwerkt (onbewuste) emoties;

Het geeft inzichten in jouw thema of vraag;

Het geeft een gevoel van vrijheid en ruimte.

Wat kun je verwachten van en ademsessie?

Voordat we starten maken we kennis met cacao je weet wel dat goedje dat in chocola zit. (En eenmaal aangebroken kun je er niet meer van af blijven). 

Cacao brengt je dichter bij jezelf en maakt het makkelijker om liefde voor jezelf en anderen te ervaren. Het opent je hart en bevordert je vermogen tot compassie,verbinding en zachtheid.

Zodra we starten met de sessie gaan we gelijk de stilte in. Ons hoofd wil graag altijd nog van alles weten en zal nog wat doortetteren maar zodra je in de ademreis zit zul je ervaren dat het hoofd langzaam rustiger word en kun je meer sensaties in het lijf gaan ervaren. 

Tijdens en na een ademsessie kun je mooie inzichten ontvangen. In een kleine intieme groep gaan we gezamenlijk een mooie ademreis maken waarbij je naderhand rustig kunt bijkomen. Ik raad je aan om na de sessie niet al teveel in te plannen en niet al teveel prikkels op te zoeken zodat je nog even in je eigen bubbel kunt blijven.

Zorg goed voor je eigen veiligheid en gezondheid want tijdens het aanpassen van je ademhaling zijn er wel een aantal contra indicaties op een ademsessie. Dat betekend dat je niet kunt deelnemen aan deze  ademreis.

-Zwangerschap ( in elk stadium)
-Astma
-Hartpatienten
-Actief gebruik van recreatie drugs
-Gebruik van medicijnen die de hersenstructuur veranderen, zoals anti angst medicatie, -antidepressiva , OCD-medicijnen, enz
-Netvliesloslating
-Glaucoom
-Nieraandoeningen
-Hoge bloeddruk
|-Hart en vaatziekten waaronder angina, eerder hartaanval of beroerte.
-Epilepsie
-Diabetes (elk type)
-Recente chirurgie, hechtingen of verwondingen
-Ongecontroleerde schildklieraandoeningen
-Chronische hyperventilatie 

Informatie:

Trainer: Syreeta Scott ( Studio Zazu)
Datum: zondag 19 maart 
Tijd: 19:00 – 21:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)
Tarief: € 49,00 p.p.
Aanmelden gaat via de mail via onderstaande knop. 

Meenemen: een eigen kussentje, draag comfortabele kleding. Neem gerust een mooie steen of krachtvoorwerp mee voor op het altaar. Verder zijn alle spullen (matjes, dekentjes etc) aanwezig. 

Om je een totale ervaring te geven van de ademreis raden we aan om een dag van tevoren geen alcohol te drinken en geen vlees producten te eten. Op de dag zelf geen producten met cafeïne tot je te nemen. Vind je dit lastig dan in ieder geval een paar uur voor de ademsessie geen cafeïne meer tot je nemen.

Voor vragen kan je terecht bij Syreeta Scott: studiozazu80@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *