Ademsessies To Flow

Adem jezelf in balans

Onze adem fungeert als spiegel en geeft daarom precies aan hoe het met je gaat. Door de adem bewust diep het lichaam in te sturen gaan we van denken naar voelen. Zo ontstaat er weer helderheid en richting in je leven. Dit is in het kort de essentie van deze krachtige, zelfhelende ademhalingsmethode. 

Ademhaling en Pilates gaan hand in hand. Het zorgt voor concentratie, helderheid en dat je bij de les blijft. Ook zit er enorm veel kracht in onze ademhaling. Soms vergeten wij hoe belangrijk de ademhaling is en hoe adem je nou goed? Bianca Dekker heb ik ontmoet tijdens een workshop die ik vorig jaar zelf heb gevolgd. Bianca wilt voor To Flow in deze bijzondere tijd online een ademhalingsessie aanbieden. Bianca Dekker van ademvlucht neemt je tijdens onze online meeting mee om te ademen, te voelen en te ervaren.

Het is een zachte ademmethode en voor iedereen geschikt. De ademsessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam. Concrete effecten kunnen zijn dat fysieke pijn kan worden vermindert, zo ook angst en zorgen. Er ontstaat inzicht en heling op fysiek, energetich of mentaal vlak.

Belangrijke vermelding: 
Heb je nog nooit eerder een ademsessie gedaan en je hebt last van één van de volgende kenmerken: hartproblemen, actieve drugsverslaving of psychische problemen, dan is het beter om eerst een persoonlijke afspraak te maken voor een ademsessie onder begeleiding. 

Informatie en aanmelding:
Vrijdagavond 16 april 19:30 uur: Vibration
Ervaar meer blijdschap, opruimen van beperkte overtuigingen en kom meer in je eigen kracht.
Ademcoach: Bianca Dekker van Ademvlucht
Gastvrouw: Antoinet 
Locatie: Online via Zoom (na aanmelding ontvang je de link)
Tarief: € 10,00 

Maak thuis een comfortabele plek op de bank of bed met een kussen en deken. Laat de adem zijn werk doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *